בשנים האחרונות, נראה כי יותר ויותר אנשים נופלים קורבן למתחזים ומתחזות, איתם פעמים רבות התחילו לנהל מערכת יחסים כזו או אחרת, לרוב רומנטית. מסתבר כי כך בדיוק קרה גם לקומקאית אלייזה שלזינגר, שמהלך טיסה תמימה, חייה השתנו.
הסיפור של שלזינגר התרחש לפני שנים רבות, אך רק לאחרונה החליטה לעשות עם הסיפור האישי שלה משהו, ולהפוך אותו לסרט (כלומר היא התסריטאית הראשית). מי שעוקב אחר אחת הקומיקאיות הטובות של השנים האחרונות, יודע כי שלזינגר מדברת לא מעט במהלך ההופעות שלה על הנושא, וצוחקת עליו.
כעת, הסיפור האישי הפך לתוצר ממשי, שעונה לשם ״טוב על הנייר״, בו היא גם מככבת. הסרט מעט שונה מכפי שהכל התנהל במציאות, בכל זאת, סרט הוליוודי. כך שבמקום מטוס, הגיבורה יוצאת מאודישן כושל, שם היא מכירה את המתחזה המדובר. גבר בעל קסם רב, כריזמה, ושרמנטיות.
המתחזה מבין כי קיים מולו קורבן פוטנציאלי, ומיד הוא ניגש לעבודה. הוא מספר על התארים שעשה, על החוויות שעבר, על מערכות יחסים עם נשים, ובסופו של דבר, ממש כמו בספר, הגיבורה נופלת בקסמיו של הנבל. מאכן למעשה, העלילה יוצאת לדרך, ואנו עדים למערכת יחסים שנראית מושלמת מהצד, אך מבוססת על ערימה של שקרים.
תפקידה של אלייזה שלזינגר מצליח להפוך את הסרט הזה אותנטי ומיוחד במינו, כאשר המעבר בין דרמה להומור הינו עדין וחכם במיוחד, כיאה לקומיקאית כה מוצלחת ומוכשרת. כצופים, אנחנו כמעט נכנסים לנעליו של המתחזה, כאשר ברור כי לשלזינגר יש לא מעט קסם בפני עצמה.
נקודת החוזקה של ״טוב על הנייר״ היא ללא ספק הכריזמה והכישרון של אלייזה שלזינגר, אשר לא מפחדת לעשות שימוש בסיפור אמיתי, אישי, מחייה הפרטיים, ולהפוך אותו למסר לנשים, ולעולם בכלל, והיא מזכירה לכולנו: אין לאן לברוח, החיים עם קומדיה טראגית אחת גדולה.
אלמנט נוסף שמצליח להפוך את הסרט הזה לכה חשוב ומהנה לצפייה הוא הקצב. הדרך בה מתגלים השקרים של המתחזה הנבל מצליחה לשמור על סקרנות ועניין לאורך כל הסרט, ויותר מזה, אפילו על מתח והזדהות.
הסרט עצוב, מפחיד, משעשע, ובאמת יש בו הכל, אך הוא בעיקר מבקש למתוח ביקורת על הסטנדרטים הבלתי אפשריים שכל אישה מציבה בפני עצמה ובפני גבר החלומות הלא אמיתי שלה. במובן הזה, דווקא הפגישה עם המתחזה, הצליחה לגלות לגיבורה, שהיא במקרה גם אלייזה שלזינגר עצמה, אמת חשובה אודות עצמה.